Foto: Daniele Mascolo / Epa / Tt
 Foto: Daniele Mascolo / Epa / Tt

Fortsatt tungt för Hiljemarks Palermo

Publicerad

Det går tungt för Oscar Hiljemark och hans Palermo.

På söndagen förlorade de med 3-1 mot Inter och har nu inte lyckats vinna på sju raka matcher.

Det var inte svensklaget Palermos dag när de besökte Inter i går kväll. Milanolaget var betydligt mer på tårna och tog ledningen redan efter tio minuter genom Adam Ljajic.

Lagkaptenen Mauro Icardi utökade sedan den ledningen en dryg kvart senare. Oscar Hiljemark och hans Palermo lyckades svara strax innan halvtid, men de orkade inte hota Inter nämnvärt.

Inte ens när Robin Quaison kom in i den andra halvleken var Inter skakat. I stället kunde Ivan Perisic avgöra med ett vackert nickmål och se till att Inter nu endast är två poäng bakom fjärdeplacerade Fiorentina.

För Palermo var det den sjunde raka matchen utan seger och de ligger endast en poäng över nedflyttningsstrecket.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag