Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fick bara kryss mot bottenlaget

Dejan Kulusevski.Foto: INSIDEFOTO / INSIDEFOTO/SIPA USA SIPA USA
Juventus tappade poäng borta mot Crotone.Foto: LAPRESSE / LAPRESSE/SIPA USA SIPA USA

Dejan Kulusevski byttes ut efter 70 minuter, men hade dessförinnan hunnit med att göra en hockeyassist till Alvaro Moratas kvitteringsmål.

Längre än så kom inte Juventus – det blev bara 1-1 mot bottenlaget Crotone efter att Alvaro Moratas 2-1 blivit bortdömt efter VAR–granskning.

Milan leder Serie A efter derbysegern mot Inter.

På förhand var det en match som Juventus bara skulle vinna. Bottenlaget Crotone väntade på bortaplan, konkurrenten Atalanta hade förlorat stort och chansen fanns att hänga på Milan i tabelltoppen.

Det blev inte mer än ett kryss – Crotone tog ledningen på straff genom Simy i den 12:e minuten, Alvaro Morata kvitterade i den 21:a och många, inklusive Morata själv, trodde att han hade satt ledningsmålet med 13 minuter kvar.

Efter VAR–granskning dömdes målet bort – dessutom fick nyförvärvet Federico Chiesa syna det röda kortet efter en stämpling med en halvtimme kvar att spela.