Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Fansen rasar – efter bilderna på stjärnan

Foto: JENNIFER LORENZINI / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: LUCA BRUNO / AP TT NYHETSBYRÅN

Mauro Icardi fortsätter att vara en kontroversiell figur bland Inter-supportrarna.

Nu är det en serie lättklädda bilder som fått fansen att reagera. 

I februari blev Mauro Icardi fråntagen kaptensbindeln i Inter. Enligt klubbledningen var kaptenspetningen ett straff för att Icardi vägrat följa med på lagets resa för att möta Rapid Wien i Europa League.

Sedan dess har Icardis framtid i klubben legat till grund för en av Serie A:s mest infekterade och omtvistade debatter. Argentinaren gick själv ut på Instagram och skrev ett öppet brev riktat till Inter-supportrarna.

Icardis bilder väcker ilska

”Jag vet inte om det i detta nu finns respekt och kärlek för mig och för Inter bland männen som bestämmer”, skrev Icardi.

Men även bland supportrarna finns det en rejäl dos skepsis när det gäller Icardi. Det demonstrerade supporterföreningen Curva Nord, som reagerade starkt på en serie bilder som Icardi publicerade på Instagram. På bilderna poserar Icardi naken tillsammans med sin hustru och agent Wanda Nara. 

https://www.instagram.com/p/Bw75bpCnMvo/

”Det är ett problem”

Curva Nord tycker att bilderna visar att Inter gjorde rätt som petade Icardi som kapten. De antyder även att de vill se Icardi såld till en annan klubb. 

”Vi har försökt förklara det på alla möjliga vis, ingen ifrågasätter vår nummer nios tekniska och sportsliga färdigheter, men hans karaktär och attityd är och kommer alltid att vara ett problem”, skriver Curva Nord i ett uttalande på Facebook.  

”En spelare som är så här ytlig kan inte vara en del av Inters framtid.”

Wanda Nara har själv framträtt flertalet gånger i italiensk tv och försvarat sin make och klien. Även den här gången har hon uttalat sig.

– En enda bild betyder inte att 130 mål försvinner ur registret och att han har glömt hur man spelar, säger hon. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!