Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fansen konfronterade stjärnan inför matchen

Foto: CLAUDIO PASQUAZI/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK / CLAUDIO PASQUAZI/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTO
Foto: SGP/FAMEFLYNETITALY / STELLA PICTURES SGP/FAMEFLYNETITALY
Foto: STELLA PICTURES SGP/FAMEFLYNETITALY

Ultrassupportrar har sökt upp Gianluigi Donnarumma.

De kräver att han står över matchen mot Juventus nästa helg om han inte skriver på ett nytt kontrakt med Milan innan dess.

Juventus rapporteras vara intresserat av Milans Gianluigi Donnarumma, 22.

Målvaktens kontrakt går ut i sommar och enligt Calciomercato erbjuder Juventus över 20 miljoner kronor mer i årslön än Milan gör för att locka honom till Turin.

Juventus försök att värva Donnarumma uppskattas inte av en grupp Milan-supportrar. Enligt uppgifter till Sky Sport Italia, som Football-Italia rapporterat om, sökte ultrassupportrar upp Donnarumma inför Milans match mot Benevento under lördagskvällen.

Supportrar sökte upp Donnarumma

De ska då ha krävt han står över matchen mot Juventus nästa helg om han inte skriver på ett nytt kontrakt med Milan innan dess.

Donnarumma sägs diskutera ett kontrakt med Juventus och enligt rapporterna söktes han upp av supportrarna på Milans träningsanläggning bara timmar innan matchen mot Benevento.

De krävde då ett möte med Donnarumma som klubben först sa nej till men målvakten gick ändå ut för att prata med supportrarna.

Milan och Juventus är två av lagen som går en jämn kamp om Champions League-platserna i Serie A.