Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Extraknäcket värt en halv miljon per kväll

Zlatan Ibrahimovic kommer i mars medverka på scen i ”Italiens melodifestival”.
Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN
Svensken väntas göra comeback på fotbollsplanen nästa vecka.
Foto: DANIELE MASCOLO / REUTERS BILDBYRÅN

I mars går ”Italiens melodifestival” av stapeln. 

Denna gång med en speciell gäst på scenen: Zlatan Ibrahimovic.

Enligt italienska medier får fotbollsstjärnan 500 000 kronor per kväll för sin medverkan.

Zlatan Ibrahimovic har inte spelat fotboll sen den 22 november. Skador håller svensken borta från planen – men inte rampljuset och tidningarna. 

På torsdagen är Ibrahimovic omskriven för sin medverkan i Festival della canzone italiana, San Remo-festivalen senare i vår. Musiktävlingen har funnits sedan 1951 och vinnaren får ofta representera Italien i Eurovision song contest.

Under fyra kvällar kommer Ibrahimovic att finnas på scen och medverka i diverse humorinslag tillsammans med underhållarna Fiorello och Amadeues, skriver Fotbollskanalen.  Milan-stjärnan kommer att medverka i imitationer och driva med sig själv tillsammans med duon.

Lukrativt extraknäck

Och enligt veckotidningen Chi, som Fotbollskanalen hänvisar till, är det ett lukrativt extraknäck för Ibrahimovic: 50 000 euro per kväll. Drygt två miljoner kronor alltså, för fyra kvällars jobb.

Zlatan Ibrahimovic har gjort tio mål på sex matcher för Milan i ligaspelet denna säsong. Svensken väntas vara tillbaka i spel nästa vecka. Milan leder Serie A en poäng före stadsrivalen Inter.Se Zlatans båda mål mot Napoli