Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ekdals klubb ger sig in i jakten på Zlatan

Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: SCOTT WINTERS/ICON SPORTSWIRE / IMAGO/ICON SMI/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH

Serie A är rejält sugna på Zlatan Ibrahimovic.

Nu har ännu en klubb gett sig in i jakten på stjärnforwarden. 

I månader har italiensk press rapporterat om att Zlatan Ibrahimovic kan vara på väg att göra en comeback Serie A. Men då har det främst talats om Milan. Svensken spelade flera säsonger i storklubben och var deras störste fixstjärna innan han flyttade vidare till franska Paris Saint-Germain. Både Zlatan och Milan har uttalat sig officiellt om en eventuell flytt – och ingen av dem har direkt uteslutit en affär i januari.

Men i går skrev Calciomercato att Lazio sett chansen att stjäla 37-åringen mitt framför ögonen på Milano-klubben. Klubben ska enligt journalisten Gianni Bezzi ha goda relationer med Zlatans agent Mino Raiola.

Zlatan till Sampdoria? 

I dag är en ny dag – och den bjuder på nya italienska rykten om Zlatan. Corriere dello Sport påstår att även det klassiska laget Sampdoria har hört sig för om den svenske superanfallaren. Klubbpresidenten Massimo Ferrero ska ha lockats av chansen att ta in Zlatan på ett korttidsavtal och tror sig bara behöva punga ut med ungefär 20 miljoner kronor för att ro affären i hamn.

Skulle Zlatan ansluta till Sampdoria blir han svensk nummer två i klubben. Sedan i somras spelar landslagsmittfältaren Albin Ekdal där. 

 

GILLAR DU PREMIER LEAGUE?

 

Lyssna på SportExpressens podcast om Premier League 👇🏼

 

Dagens Corriere dello Sport.