Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Drömdebut för Milan – stjärnan slår till direkt

Olivier Giroud har gjort sitt första mål för Milan. 

Nickmålet i träningsmatchen mot Nice betydde 1–1.

Det här är även hans första match för klubben. 

34-årige Olivier Giroud blev klar för Milan för bara två helger sedan, den 17 juli. Fransmannen var länge aktuell för en flytt från Chelsea där han spelat sedan 2018. 

”Jag börjar en ny resa med ett lätt och lyckligt hjärta.”, skrev han på Twitter då. Kontrakten med Milan sträcker sig över sommaren 2023. 

Under lördagskvällen spelar Milan en träningsmatch mot det franska laget OGC Nice på Allianz Riviera i Nice. Efter en mållös första halvlek tog det franska laget ledningen på straff i den 58 minuten genom 21-årige Amine Gouiri.

Bara minuter senare, i den 61 minuten, byttes Olivier Giorud in och gjorde sina första löpmeter som Milanspelare. Han behövde bara fyra minuter på sig, sedan hade han gjort sitt första mål för den italienska klubben. Målet kom på nick där fransmannen höll sig vid den bortre stolpen, när inlägget kom så nådde han högst. 

Matchens slutade 1-1.