Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”De låter mig inte träffa mina barn”

Mauro och Wanda Icardi. Foto: LUCA BRUNO / AP TT NYHETSBYRÅN
Maxi Lopez. Foto: PAULO WHITAKER / REUTERS BILDBYRÅN

Triangeldramat mellan fotbollsspelarna Maxi Lopez och Mauro Icardi, samt Wanda Nara tar aldrig slut.

Nu rasar Lopez mot paret - igen.

– De är respektlösa mot mig, för henne handlar det alltid om pengar, säger han enligt Dagbladet. 

Triangeldramat har pågått i flera år och rapporterats om många gånger. Maxi Lopez och Wanda Nara var gifta fram till 2013. Efter skilsmässan? 

Då tog det bara fyra månader innan Wanda Nara hade hittat kärleken och gift om sig – med Lopez lagkamrat Mauro Icardi. Ett förhållande som ska ha startat när hon fortfarande var gift med Lopez.

Hon och Icardi är gifta än i dag och fejden har fortsatt genom alla år. Lopez och Nara har tre barn tillsammans och relationen där är anledningen till det senaste utbrottet från Lopez.

Får inte träffa sina barn

Maxi Lopez har tidigare rasat över att Icardi tatuerat in hans barns namn på sin kropp, nu menar han att de håller honom borta från sina barn:

– De låter mig inte träffa mina barn. Jag har bara sett dem två gånger det gångna året. Jag försöker prata med Wanda, men allt som ska vara privat publiceras på sociala medier, säger han i en ny tv-intervju.

Icardi ska ha lagt på telefonen när Lopez pratat med sina barn flera gånger och att de inte låter honom vara delaktig, rapporterar Dagbladet.

– De är respektlösa mot mig. För henne handlar det alltid om pengar, även om hon inte på något sätt saknar det. Jag har förklarat för mitt ex nya man att han skulle förstå min situation dagen då han blev far.