Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beskedet: Stjärnorna sjuka i coronaviruset

Foto: FABRIZIO CARABELLI/SOPA IMAGES/SHUTTERST / FABRIZIO CARABELLI/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK SHUTTE
Foto: LAPRESSE / LAPRESSE/SIPA USA SIPA USA

Milan får klara sig utan Hakan Calhanoglu och Theo Hernandez under måndagens möte mot Cagliari. 

Stjärnduon har testats positivt för coronaviruset. 

Milan vann sin senaste match mot Torino och behöll därmed serieledningen. Nu kommer dock klubben med ett tungt besked. Stjärnorna Hakan Calhanoglu och Theo Hernandez har testats positivt för coronaviruset och missar därmed måndagens match mot Cagliari. 

Sätts i karantän

I ett pressmeddelande skriver Milan att duon har försatts i karantän och att det är oklart hur många matcher de missar framöver. Samtidigt skriver klubben att övriga spelare har testats negativt. 

Zlatan Ibrahimovic var sjuk i covid-19 under hösten och ska vara spelklar inför måndagen. Svensken gjorde comeback i den senaste matchen mot Torino då han blev inbytt i den 85:e minuten. 

https://twitter.com/acmilan/status/1350721697893199873?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1350721697893199873%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.fotbollskanalen.se%2Fitalien%2Fmilan-bekraftar---stjarnduo-har-testat-positivt-for-covid-19%2F