Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beskedet om Zlatan: ”Jag utesluter inget”

Enligt Daily Telegraph ska Zlatan Ibrahimovic vara överens med Milan. Expressen har rapporterat om uppgifterna.
Foto: ITALY PHOTO PRESS / ZUMA PRESS/IBL
Foto: IMAGO/COLORSPORT / IMAGO/COLORSPORT IMAGO SPORTFOTODIENST

Enligt The Telegraph är Zlatan Ibrahimovic, 38, klar för en återkomst till Milan. 

Men enligt hans agent Mino Raiola är ingenting klart - och det är inte säkert att Zlatan spelar mer fotboll. 

– Jag utesluter ingenting, inte heller en tidig pension, säger han till Gazzetta dello sport. 

I mitten av november meddelade Zlatan Ibrahimovic att han lämnar Los Angeles Galaxy efter två säsonger, 58 matcher, 52 mål och 17 assist för klubben. 

Nästan omgående började det pratas om en återkomst till Italien för svensken. Hans tränare i Galaxy, Guillermo Barros Schelotto, menade att det var Zlatans öde.  

– Han vill, och förtjänar att, avsluta karriären i Italien. 

Raiola öppnar för att Zlatan kan sluta

Det har spekulerats om en rad olika klubbar. Napoli, Bologna och inte minst Milan. Enligt engelska The Telegraph så har Zlatan gjort klart med den sistnämnda klubben. Enligt tidigare uppgifter från Gazzetta dello Sport hade Milan erbjudit Zlatan ett kontrakt över sex månader med option på ett år. Kontrakter ska enligt dem vara värt motsvarande 63,4 miljoner kronor.

Zlatans agent Mino Raiola ville inte kommentera The Telegraphs uppgifter när SportExpressen nådde honom då. Det vill han fortsatt inte göra. 

I en intervju med Gazzetta dello Sport öppnar Raiola dessutom att Zlatan kan ”sluta i förtid”

– Vi är fria, vi kan fatta våra egna beslut. Jag tänker inte utesluta något alls, inte heller en tidig pension, säger han, men tillägger snabbt: 

– Men det känns inte så sannolikt. Zlatan är fortfarande i bra form. 

Raiola tar emot Expressen på balkongen i Monaco

Expressens Noa Bachner mötte Mino Raiola i Monaco hösten 2017 för en intervju om hans arbete som agent och relationen med Zlatan Ibrahimovic.

Raiola: ”Han måste inte återvända”

Raiola vill inte heller bekräfta att Italien är huvudspåret. 

– Jag håller mig lugn, vi får se vad som händer. Han kan gå någon annanstans, det finns inget som säger att han måste återvända till Italien. 

– Men skulle Zlatan återvända så skulle Serie A:s attraktionskraft öka. Kan du tänka dig hur folk över hela världen skulle slå på tv:n för att kolla varje helg? 

Zlatan öppnar upp om sitt liv i USA

Expressen TV rapporterade nyligen om Zlatans intervju i italienska GQ, där han berättade om sin tillvaro i Beverly Hills.