Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bekräftar: Överens om att förlänga kontraktet

Foto: MATTEO GRIBAUDI / BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic ser ut att stanna i Italien. 

Enligt Milans klubbdirektör är klubben och svensken överens om en fortsättning. 

– Vi är överens med Zlatan om att förlänga kontraktet till och med augusti, säger Ricky Massara.  

Den svenske anfallsstjärnans kontrakt går ut 30 juni. Detta samtidigt som han kämpar för att bli spelklar efter vadskadan. Så det har spekulerats i att Zlatan kan ha gjort sin sista match med Milan, då det är oklart huruvida han och Milan kommer att komma överens om en förlängning. 

Men nu kommer Milans klubbdirektör Ricky Massara med besked kring 38-åringens vara eller icke vara i Serie A-klubben. 

– Ibrahimovic är en mästare. Vi kommer sätta oss ner för att diskutera hur vi tillsammans går framåt. Vi har kommit överens med de sex spelarna vars kontrakt löper ut i juni om att förlänga till och med augusti, säger Massara enligt Milannews. 

”Lyfter oss” 

Med andra får man lov att tolka Massaras uttalande som att ”Ibra” blir kvar i Milan tills säsongen spelas klart. Vad som händer därefter är desto mer oklart.  

– Han (Zlatan) ville hjälpa Milan när det var som tuffast. Och han har lyft oss för han är en fantastisk fotbollsspelare. 

Serie A-säsongen kommer att spelas klart – och Milans målsättning är solklart. 

– Vi kan inte fortsätta vara utan Europaspel, så vi måste kvalificera oss dit. Det är prio nummer ett, säger Ricky Massara, enligt Football-italia.