Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Avslöjas av raderad video på Instagram

Cristiano Ronaldo på skidsemester.
Han utreds av Italiensk polis.
Detta eftersom han åkt mellan två regioner.
Cristiano Ronaldo.
Foto: LAPRESSE / LAPRESSE/SIPA USA SIPA USA
Ronaldos flickvän Georgina Rodríguez.
Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE

Cristiano Ronaldo och hans flickvän Georgina Rodríguez utreds av italiensk polis.

De korsade en gräns mellan två regioner, vilket är förbjudet enligt landets coronalagar.

Det som förrådde dem ska ha varit en video”, skriver Corriere dello Sport.

Cristiano Ronaldo överraskade sin flickvän Georgina Rodríguez med en storslagen restaurangmiddag med levande ljus och blommor på hennes 27-årsdag.

”Grattis till kärleken i mitt liv”, skrev Ronaldo på Instagram som bildtext till ett foto där han håller om Rodríguez.

Men en annan video som läckte ut på Instagram gör nu också att Ronaldo utreds av italiensk polis eftersom videon avslöjar att paret befann sig i skidorten Courmayeur och åkte snöskoter.

Cristiano Ronaldo avslöjas av video

För att komma till Courmayeur åkte Ronaldo och Rodríguez från regionen Piemonte till en annan region – Aostadalen – och Corriere dello Sport skriver att Aostadalens polis nu har startat en utredning. 

”Enligt uppgifter har Ronaldo och Georgina bott på ett stängt hotell och även åkt snöskoter. Det som förrådde dem ska ha varit en video av de två i sadeln som har publicerats i sociala medier och sedan tagits bort av samma person”, skriver tidningen.

Problemet för Ronaldo och Rodríguez är att coronalagarna i Italien inte tillåter resor mellan två regioner om det inte är en resa till ett annat hem. 

Paret Ronaldo/Rodríguez har nu återvänt till Turin och samtidigt som Ronaldo befann sig på skidorten spelade hans lagkamrater i Juventus cupmatch mot Spal. Laget vann med 4-0 och svenske Dejan Kulusevski var en av matchens förgrundsfigurer med både mål och assist.