Foto: NURPHOTO - S / PAOLO MANZO/NURPHOTO/SIPA USA/IB SIPA USAFoto: NURPHOTO - S / PAOLO MANZO/NURPHOTO/SIPA USA/IB SIPA USA
 Foto: NURPHOTO - S / PAOLO MANZO/NURPHOTO/SIPA USA/IB SIPA USA
Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅNFoto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN
 Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN

Armenteros lämnar Italien för spel i USA

Publicerad

Minimalt med speltid i Benevento i Serie A. 

Då flyttar Samuel Armenteros på sig.

Svensken är klar för Portland Timbers, dit han går på lån.

Samuel Armenteros tog klivet till Benevento i Serie A i somras efter att ha öst in mål i holländska Heracles under ett par säsonger.

Men flytten till Italien blev inte speciellt lyckad. Det blev bara nio matcher och ett mål, vilket inte är optimalt, framför allt med tanke på att det är ett VM-år.

Klar för MLS

Nu har svensken bestämt sig för att flytta. Armentero är klar för MLS-laget Portland Timbers, dit han går på lån. Portland har även en köpoption på anfallaren.

I och med flytten till Portland kliver svensken rätt in i den amerikanska försäsongen.

Flera svenskar har tagit klivet till MLS under de senaste månaderna. Anton Tinnerholm, Magnus Eriksson, Gabriel Somi men också norrmännen Jo Inge Berget och Magnus Wolff Eikrem som båda lämnade Malmö FF för varsitt MLS-äventyr.

https://twitter.com/TimbersFC/status/962023324699144193

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag