Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Ser ut som en värld av smärta”

Bilderna på Falmengos Gustavo Henrique, 27, blev snabbt en snackis på sociala medier. 

Mittbacken tvingades nämligen lämna söndagens match i blodiga byxor. Orsaken?

Ett snitt i en testikel, vilket flera medier däribland spanska As skrivit om. 


VARNING FÖR OBEHAGLIGA BILDER

Det var under matchen mellan Flamengo och Corinthians i den brasilianska högstaligan som de otäcka scenerna, som bland annat spanska As skriver om, inträffade. 

Flamengo-mittbacken Gustavo Henrique fick olyckligt en fot mellan benen i samband med en glidtackling och lämnade planen i blodiga shorts. 

Henrique återvände sedan till spelet och försökte spela vidare matchen men då de inte gick att få stopp på blödningen tvingades han lämna planen i den 39:e minuten– och gjorde det i tårar.

Snitt i en testikel – en värld av smärta

Bilderna på Henriques blodiga shorts blev snabbt en snackis på sociala medier. 

Och skadan det rörde sig om är minst sagt speciell. Stämplingen ska nämligen tagit så illa att den orsakat ett snitt på mittbackens ena testikel. Henrique undersöktes direkt i omklädningsrummet och hölls sedan under uppsikt tills blödningen stoppats. 

”Det ser ut som en värld av smärta”, skriver norrmannen Andre Ostgaard som följer den brasilianska fotbollen på Twitter. 

Gav lugnande besked 

En minst sagt otäck skada alltså, men huvudpersonen själv gav under måndagen lugnande besked på Twitter.

”Godmorgon nationen, jag går vidare med att tacka för all support jag fått. Jag återhämtar mig redan och hoppas snart kunna vara tillbaka och hjälpa Mengão. Tack till er alla.”, skriver han 

Flamengo vann matchen med 1-5 och ligger just nu tvåa i ligan på samma poäng som serieledande Internacional. 

https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1317919654380249091https://twitter.com/AndreOstgaard/status/1318003305570881537?s=20

https://twitter.com/GHenrique093/status/1318197772206616576

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.