Sead Haksabanovic klar för Celtic, enligt uppgifter

Foto: VEGARD WIVESTAD GRØTT / BILDBYRÅN
Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN

Det blir ingen höst i Djurgården.

Rubin Kazan har sålt Sead Haksabanovic till Celtic, skriver Russian Football News.

Där blir 23-åringen återigen lagkamrat med Carl Starfelt.

Under våren spelade Haksabanovic, som tillhör ryska Rubin Kazan, för Djurgården och stjärnan uteslöt inte att det kunde bli en fortsättning i allsvenskan.

Men så ser det inte ut att bli.

Enligt Twitterkontot Russian Football News, som hänvisar till Vladislav Zimagulov, så har Rubin Kazan kommit överens med Celtic om en permanent övergång. De skriver att den ryska klubben säljer 23-åringen för mindre än de dryga 60 miljoner som de betalade IFK Norrköping.

Uppgifter: Haksabanovic klar för Celtic

I Celtic blir Sead Haksabanovic återigen lagkamrat med den svenske landslagsbacken Carl Starfelt, som även han har ett förflutet i Rubin Kazan.

Sead Haksabanovic gjorde succé under sin tid i IFK Norrköping och noterades för 21 mål och 25 assist på 76 matcher. I Rubin Kazan hann han spela 21 matcher innan kriget i Ukraina bröt ut.

Under sin lånetid i Djurgården blev det två mål och två assist på elva matcher. Haksabanovic valde som 18-åring bort spel i det svenska landslaget till förmån för det montenegrinska.

Det allsvenska transferfönstret stängde förra veckan.FÖLJ ALLA RYKTEN OCH ÖVERGÅNGAR I SILLY-BLOGGEN


Här är siffrorna från Zlatan Ibrahimovic karriär

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.