Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Se försäsongsmötet – för dig med Premium

Helsingborgs Charlie Weberg.
Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN

Sverige möter Ukraina i EM på tisdagskvällen.

Som uppladdning till den matchen kan du som Premiumkund se mötet mellan Helsingborg och Varberg.

– Vi kommer att presentera fler livematcher inom andra sporter inom kort, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.


Se alla matcherna på SportExpressen Play!

Alla matcher i fotbollsligorna Ettan och Elitettan sänds sedan tidigare på SportExpressen Play, och under uppehållen i allsvenskan och superettan sänds dessutom ett antal träningsmatcher.

Flera matcher visas även direkt på Expressen.se för dig som är Premium-kund.

På tisdagen kan du till exempel ladda inför Sveriges EM-match mot Ukraina genom att se Helsingborg mot Varberg, en match som inleds 17.00 och sändningen startar tio minuter innan.

– Passa på att ladda upp inför Sverige-Ukraina med att kolla in Helsingborg mot Varberg. Vi kommer att presentera fler livematcher inom andra sporter inom kort, så skaffa Premium redan nu och ta del av all vår sport inom Premium, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

Här kan du som Premiumkund se matchen. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.