Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här stöttas Zlatan av vännen under debuten

Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

LOS ANGELES. Zlatan har hittat ett troget fan på hemmaplan.

Kompisen Max Martin firade första segern – i dubbla Galaxy-kepsar.

– Han ställer upp i alla lägen när Zlatan ringer, har Zlatan tidigare sagt om stjärnproducenten.

Zlatan Ibrahimovic hyllas som en hjälte efter drömstarten och de två målen under premiärmatchen med nya klubben LA Galaxy i lördags.

På en vip-balkong stod Helena Seger tillsammans med barnen och en man i svarta solglasögon och Galaxy-keps. Många undrade om det inte var den ljusskygga svenska stjärnproducenten Max Martin, eller Martin Sandberg som han egentligen heter.

Och visst var det han. Efter matchen tog Max Martin av sig solglasögonen, tog på sig en extra keps (?!) – och gick ner för att gratulera sin vän.

 

LÄS OCKSÅ: Kuppen mot Zlatan - i amerikansk tv 

 

Har skrivit åt Britney Spears

Max Martin, 47, har gjort hits åt stjärnor som Britney Spears, Justin Bieber och Katy Perry. Det var också han som gjorde Sveriges officiella EM-låt "Mitt team" 2016 efter att Zlatan personligen bett honom:

– Jag fick frågan om vilka som skulle göra EM-låten. Det tog mig en sekund. Jag sa bara: ”låt mig få ringa ett samtal”. Max Martin är bäst i världen på låtar, klart han skulle göra den. Och om Zlatan frågar ställer han upp, förklarade Zlatan i ett pressmeddelande från fotbollsförbundet.

I en intervju med TV4 skojade han också om att Max Martin ställer upp varje gång han ringer och att han inte hann avsluta meningen förrän producenten sagt ja.

 

 

LÄS OCKSÅ: Lundh: ”Trycket ökar oerhört på Janne Andersson” 

 

Max Martin såg Zlatans debut

Efter matchen gick Zlatan till presskonferensen där han bland annat berättade om glädjen att vara tillbaka och pressen han haft på sig själv inför premiären. När han duschat och bytt om mötte han upp familjen. En dryg timme efter slutsignalen var han, Helena Seger, sönerna, Max Martin och ytterligare några vänner på väg till garaget.

Zlatan stannade och pratade med flera fans på vägen. Ett av dem berättar att Zlatan passat på att fråga hur det gått i lördagens match mellan anfallarens gamla lag Milan och Juventus och att Zlatan blivit besviken över svaret: att Juventus vunnit med 3-1.

Max Martin och hans familj bor sedan många år i Los Angeles där de äger två hus. Det ena ägdes tidigare av Frank Sinatra och har byggts om till studior. När Max Martin vann Polarpriset gratulerades han av sin vän Zlatan i en kaxig video:

– Äntligen har du kommit upp på min nivå och får vinna lite priser. Kör på och fortsätt slakta alla där ute, säger Zlatan i filmen.

 

MISSA INGET: Få de senaste nyheterna om ditt favoritlag – direkt i Messenger. 

LÄS MER: Major League Soccer – så ser du matcherna i tv.