Ryter ifrån – efter intresset av Messi

Foto: URBANANDSP/REX/SHUTTERSTOCK / URBANANDSP/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: NICK POTTS / STELLA PICTURES / PA
Foto: JACQUES BRINON / AP

Barcelonas president-kandidat Joan Laporta ryter ifrån mot PSG:s sportchef Leonardo.

Detta efter uttalanden om att den franska klubben är intresserad av Messi.

– Jag tycker inte att det är rätt, säger han enligt Le Parisien.

Följetongen om Lionel Messis framtid fortsätter. Argentinaren sitter på ett utgående kontrakt med Barcelona och de senaste dagarna har PSG ryktats vara intresserat av att värva honom. 

Barcelona dras med stora ekonomiska problem och är mitt i en valkampanj gällande nästa klubbpresident, och nu har en av kandidaterna - den tidigare presidenten Joan Laporta uttalat sig gällande PSG:s intresse för Messi. 

Försöker övertala Messi

– Jag har hört att de också har ekonomiska problem, och vi får se om de ens kan göra några investeringar. Men oavsett skulle jag vilja be PSG om att inte jobba för att destabilisera Barça. Vi har inte gjort någonting mot dem för att framkalla att de ska visa sin vilja att signa Messi mitt under säsong. Jag tycker inte att det är rätt.

Citaten som Laporta syftar på kommer från PSG:s sportchef Leonardo som uttryckt att Leo Messi finns på klubbens lista över intressanta spelare, och mittfältaren Leandro Paredes intervju där han menar att klubben försöker övertala Messi om en flytt. 

Barcelona och PSG möts i Champions Leagues åttondelsfinaler i mitten av februari. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.