Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ronaldos enorma dricks efter sin lyxiga semester

Ronaldo har varit på lyxsemester i Grekland
Foto: Instagram
Hotellrummet kostade 80 000 kronor per natt

Cristiano Ronaldo har spenderat den senaste tiden på en lyxresort i Grekland. 

Och han har uppenbarligen trivts. 

Enligt Gianluca DiMarzio gav portugisen personalen dricks på över 200 000 kronor när han lämnade. 

När ryktet om att Cristiano Ronaldo var på väg till Juventus kom förra sommaren blev det ordentligt drag i fotbollsvärlden. Alla undrade om den portugisiska storstjärnan skulle lämna Real Madrid efter fler väldigt framgångsrika år. 

När alla jagade ett svar från Ronaldo så bestämde han sig för att dra på semester. 

Han reste till Grekland och lyxresorten The Westin Resort på Costa Navarino i regionen Messenien. Hotellet har utsikt över havet, en egen golfbana och alla rum har en egen infinitypool. 

Ronaldos enorma dricks: ”Man chockas alltid”

Under stort hemlighetsmakeri sägs Ronaldo ha skrivit på sitt kontrakt med Juventus på lyxresorten. 

Så kanske var det av det nostalgiska skäl som Ronaldo den här sommaren återvände till resorten. Gianluca DiMarzio skriver att Ronaldo spenderat en längre tid i Grekland med familjen innan de reste vidare till den Franska rivieran för att fortsätta semestern. 

Och även i år verkar Ronaldo ha trivts ypperligt på den grekiska lyxresorten. Enligt DiMarzio så har han - utöver de 80 000 kronor han betalat per natt för sitt rum - så gav han personalen dricks på motsvarande 212 000 kronor som tack för servicen. 

”Han har inte problem med pengar, det vet man. Men man chockas alltid när man läser hur mycket pengar Ronaldo spenderar på sin semester”, skriver DiMarzio. 

Ronaldo tjänade över en miljard kronor 2018

Ronaldo är, trots att han har börjat bli till åren kommen, alltjämt en av världens rikaste idrottsmän. Enligt Forbes är han den näst bäst betalda idrottsmannen under det gångna året, tvåa bakom Lionel Messi. Enligt Forbes tjänade Ronaldo strax över en miljard kronor under 2018. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.