Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgavs ha haft hemligt bröllop – slår nu tillbaka

Sportklubben – 20 november
Cristiano Ronaldo och Georgina Rodriguez.Foto: WALTER BIERI / AP TT NYHETSBYRÅN

Cristiano Ronaldo och Georgina Rodriguez har enligt ESPN gift sig under en privat ceremoni i Maracko.

Nu tillbakavisar fotbollsstjärnan dock uppgifterna.

– Han har inte gift sig, säger en representant för Ronaldo till TMZ. 

Redan för ett år sedan skrev portugisiska medier att fotbollsstjärnan tagit nästa steg i relationen med flickvännen Georgina Rodriguez. Paret ska ha setts i matchande ringar, och en källa uppgav till Daily Mail att ett bröllop låg för framtiden. 

– Bröllopet kommer att bli av, men bara några få personer vet om detaljerna, sa personen då. 

Nu kommer nya uppgifter som tyder på att Ronaldo och Rodriguez ingått äktenskap utan att ha dragit speciellt stor uppmärksamhet till sig. Enligt ESPN gifte sig paret i Marocko i början av november. Ronaldos vän, den marockanske kickboxaren Badr Hari, ska ha varit vigselförrättare under bröllopsceremonin. 

Det spanska magasinet Novella 2000 skriver att Juventus-anfallaren nu även ska ha gjort förändringar i sitt testamente, som Georgina Rodriguez tidigare inte var en del av.

Ronaldo själv vill dock inte bekräfta att det varit något bröllop.

– Han har inte gift sig, säger en representant för Ronaldo till TMZ.

Ronaldo har fyra barn

Georgina Rodriguez och Cristiano Ronaldo träffades på ett evenemang i modejätten Dolce & Gabbanas regi i Madrid hösten 2016. I januari 2017 gick paret officiellt ut med sin kärlek, då Rodriguez fanns vid Ronaldos sida när han dök upp utanför sitt egenstartade hotell i portugisiska Madeira. De fick dottern Alana Martina i slutet på 2017. 

Ronaldo har även sonen Cristiano Junior och tvillingarna Eva Maria och Mateo, som fötts genom surrogatmödraskap. 

– Cristiano Junior vill ha fler syskon. Han vill ha sju, det magiska numret (Ronaldos tröjnummer). Och det tycker jag låter bra, har Ronaldo sagt enligt New York Post.

https://www.instagram.com/p/BzFp9LII6TH/