Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ronaldo hånas efter lyxbilden

Vem är fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo?
Foto: INSTAGRAM/@cristiano
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

Cristiano Ronaldo poserade i en 20 000-kronorspyjamas på sin lyxyacht. 

Nu hånas Juventus-stjärnan. 

Det var i slutet av juli, när Juventus säkrat ligatiteln i Serie A, som italienska medier rapporterade att Cristiano Ronaldo slagit till på en lyxyacht värd drygt 70 miljoner kronor. Den 85 meter långa båten har fem rymliga sovrum, sex badrum och ett komplett modernt kök. 

På måndagen hade Juventus en ledig dag innan ligan drar i gång igen i helgen, och Ronaldo passade då på att ta en tur med sin båt i Medelhavet. Anfallsstjärnan har på Instagram delat med sig av en bild där han ligger ute på däck och njuter av en glödande horisont. 

”Vilken vacker solnedgång”‚ skriver Ronaldo till bilden. 

Men det är inte den storslagna utsikten som blivit en snackis efter att bilden publicerats. 

Ronaldo poserar i dyr pyjamas

Spanska La Sexta har noterat att Ronaldo vid fototillfället burit en pyjamas från Louis Vuitton, värd drygt 20 000 kronor. Även italienska Corriere dello Sport rapporterar om lyxplagget och konstaterar att Ronaldo, baserat på stjärnans tidigare klädval, verkar ha en förkärlek till det franska modehuset. 

Det står klart att 20 000 kronor inte är någon större summa för Ronaldo att göra av med, inte ens på en pyjamas. Forbes uppgav nyligen att Juventus-stjärnan omsatt en miljard kronor det senaste året. 

Samtidigt görs bilden på Ronaldo till åtlöje i sociala medier. 

”Ronaldo ser ut som någon vars farmor tvingat honom att ställa upp på bild i den nya pyjamas som hon gett honom i födelsedagspresent”, skriver spelbolaget Paddy Power på Twitter. 

The Sun skriver att även flera fans gjort samma observation, alltså noterat något obesvärat och stelt i Ronaldos uppsyn, och att bilden använts för virala skämt. 

 

https://www.instagram.com/p/CFIGV0xgjM9/?hidecaption=true
Minns du Ronaldos halvmåne och Ljungbergs röda mohikan?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.