Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ronaldo bryter ihop i tårar i tv-intervjun

Foto: ITV
Foto: ITV

Cristiano Ronaldo, 34, fick se ett tidigare opublicerat videoklipp på sin avlidne pappa.

Då bröt superstjärnan ihop.

I den tårfyllda intervjun med ITV berättar han också om den nedlagda våldtäktsutredningen och om ensamheten.

– Jag har fyra personer i mitt liv som jag litar på fullt ut, säger han.

Det var under förra hösten som Cristiano Ronaldo anklagades för våldtäkt.

Kathryn Mayorga trädde fram i tyska Der Spiegel och påstod att den portugisiske superstjärnan hade förgripit sig på henne i Las Vegas nio år tidigare.

Utredningen har emellertid lagts ner och Cristiano Ronaldo har hela tiden hävdat sin oskuld. Så sent som för ett par veckor sedan skrev dock TMZ, som hänvisade till domstolsdokument, att Ronaldo ska ha betalat Mayorga 3,6 miljoner kronor för hennes tystnad.

I en intervju med ITV:s Piers Morgan berättar Cristiano Ronaldo nu om den turbulenta tiden. 

– Det var väldigt, väldigt jobbigt. Jag kommer aldrig glömma 2018, det var det jobbigaste året i mitt liv. Det gör mig ledsen, för man lekte med min värdighet. Jag satt och zappade på tv:n med min flickvän när de plötsligt pratade om mig och anklagelserna på nyheterna. Jag kommer ihåg att jag hörde barnen komma ner för trappan och jag stängde av direkt eftersom jag skämdes, säger han.

Ronaldo i tårar efter videon på pappan

34-åringen berättar vidare att skandalen gjorde honom mer isolerad. Och att han numera har ännu svårare att lita på andra människor.

– Jag skulle säga att att jag har fyra personer som jag litar på till hundra procent. Fyra stycken, säger han och fortsätter:

– Jag har nära vänner och familj, men det är kanske fyra personer totalt som jag verkligen litar på. Sånt är livet.

I intervjun fick Cristiano Ronaldo också se en gammal intervju med sin pappa som gick bort 2005 – endast 52 år gammal. Då kunde han inte hålla tillbaka tårarna.

– Jag hade aldrig sett den videon tidigare. Otroligt. Jag trodde att den här intervjun skulle vara rolig, men jag hade inte förväntat mig att jag skulle gråta, säger han.

I klippet uttrycker pappan sin stolthet över sonen, som skulle spela EM-final mot Grekland på hemmaplan.

– Hela min familj har fått se mig ta emot pris efter pris, men han fick aldrig se det, säger han och torkar tårarna.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.