Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Rogic slog till med hattrick – i krossen mot Falkenberg

Här gör Rogic 1–0
Foto: CONNY SILLéN/TT / TT NYHETSBYRÅN

I matchen mellan Örebro–Falkenberg handlade det mesta om Filip Rogic. 

26–åringen slog nämligen till med ett hattrick när Falkenberg krossades med 4–0. 

Det dröjde inte länge innan Örebro hade tagit ledningen på Behrn Arena. Martin Lorentzson lyfte bollen fint mot Filip Rogic som snyggt placerade bollen bakom Hampus Nilsson i Falkenbergsmålet. 

Hemmalaget fortsatte därefter att näta. Kevin Wright utökade till 2–0 efter en volleyträff och inte långt därefter kom också 3–0-målet. Nordin Gerzic slog frisparken och träffade Rogic på pannan som därmed var tvåmålskytt. 

Rogic med sitt andra mål i matchen

Falkenberg inte chanslöst

– Det var ett perfekt inlägg av Nordin och det var bara för mig bara att sätta dit huvudet. I övrigt är jag nöjd med vårt passningsspel. Nu är det bara att fortsätta som vi har gjort, sa Rogic till C More i halvlek. 

Falkenberg var däremot inte chanslöst. Robin Östlind hade två riktigt fina chanser under den första halvleken. 

– Jag tycker att vi borde leda den här matchen. Jag ska göra mål på den första chansen, sa Östlind till C More.

I den andra halvleken var Falkenberg tvunget att gå framåt för att försöka få till en reducering, men i stället blev bortalaget straffat.  

Rogic tremålsskytt 

Filip Rogic slog nämligen till med eftermiddagens tredje mål och ett hattrick var därmed fullbordad. 26-åringen höll sig framme efter en målvaktsretur och petade in bollen. 

– Det var jätteskönt att spela fotboll igen. Vi gjorde en bra prestation. Trots att vi har haft en tung period bakom oss har vi en positiv ton i omklädningsrummet. Nu är det bara att fortsätta, säger Martin Broberg till C More som stod för två assister under matchen. 

Se Rogic hattrickmål