Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Riises gravidlycka – efter bittra tvisten

John Arne Riise.Foto: IAN HODGSON / SOLO / TT / SOLO TT NYHETSBYRÅN
Riise under tiden i Liverpool.Foto: BACK PAGE IMAGES / BACK PAGE IMAGES © BILDBYRÅN

Efter en lång och bitter tvist med sin exfru kan den norske fotbollsikonen nu blicka framåt tillsammans med sin nuvarande partner, Louise Angelica Riise. 

På tisdagskvällen meddelade de att de väntar sitt första barn. 

John Arne Riise var en av de främsta norska fotbollsspelarna under 00-talet, och rönte framgångar i storklubbar som Roma och Liverpool. Men vänsterbacken är inte bara känd för sina sportsliga framgångar – utan även sitt liv utanför planen.

Hans kärleksrelationer har varit vida omskrivna i Norge, Riise gifte sig 2003 med Guri Havnevik, 2010 med Maria Elvegård och 2014 med sin nuvarande hustru, Louise Angelica Riise. 

De senaste åren har det handlat mycket om en infekterad tvist med hans exfru, Maria Elvegård. 

Riises kaos med exfrun

Dels stämde Elvegård Riise i slutet på 2017. Hon anklagade Riise för att ha "stulit" 483 000 norska kronor från ett konto som tillhör deras gemensamma dotter. 

– Det har aldrig varit något snack om att någon av föräldrarna skulle ha pengarna. Pengarna som är insatta på kontot ska betraktas som en fullbordad gåva som tillhör barnet. På den punkten är lagen klar, sa Elvegårds advokat Mette Yvonne Larsen till Nettavisen då. 

Enligt Riises manager Erland Bakke hade fotbollsstjärnan inte spenderat pengarna, utan bara flyttat över dem på ett annat konto. I samma veva drog Elvegård Riise inför rätta i London, där hon är bosatt sedan skilsmässan. Detta eftersom han enligt henne inte betalat underhållsbidrag på över ett halvår. Riise bekräftade via sin manager att han slutat betala underhållsbidrag – och att anledningen till det är att han betalat för mycket tidigare. 

John Arne Riise ska bli pappa för fjärde gången

Men nu kan han lägga allt det bakom sig. 

För nu kan Riise glädja sig åt att han ska bli pappa för fjärde gången. Han och  Louise Angelica Riise meddelade via Instagram på tisdagskvällen att de väntar barn. 

"Vi väntar barn den här sommaren. Jag är så stolt över dig Louise Angelica", skriver Riise. 

https://www.instagram.com/p/BsqxOfCDwE3/

 

https://www.instagram.com/p/BsqwYJWFZ-3/

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.