Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Reportern var nära att sparkas - "för snygg"

Katarina Sreckovic.
Röda Stjärnan vann serbiska ligan den gångna säsongen.
Foto: Imago Sportfotodienst

Katarina Sreckovic hade problem att sköta sitt jobb som tv-reporter.

Problemet? Hon ansågs vara för attraktiv.

– Spelarna klagade på att de inte kunde koncentrera sig, säger hon enligt Daily Mirror.

Den serbiska fotbollsklubben Röda Stjärnans tv-reporter Katarina Sreckovic har upplevt svårigheter i sitt arbete i samband med klubbens matcher.

Men inte på grund av arbetsuppgifterna som sådana, att sköta intervjuer till en tv-show om just Röda Stjärnan - utan på grund av sitt utseende.

"Det var jobbigt"

25-åriga Sreckovic ansågs nämligen vara så pass attraktiv att hon störde koncentrationsförmågan hos utövarna på planen.

– Det var jobbigt eftersom ett tag verkade det som om de inte kunde jobba med mig över huvudtaget, säger hon enligt flera brittiska medier, däribland Daily Mirror.

Enligt tidningen var hon nära att bli av med sitt jobb - och Sreckovic berättar att det gick så långt att hon tvingades lämna planen under match. Allt för att spelarna skulle kunna fokusera på rätt saker.

– Jag blev ombedd att lämna vid ett par tillfällen på grund av att jag var distraherande och spelarna klagade på att de inte kunde koncentrera sig, förklarar hon.

"Är jätteglad"

Men Screckovic gav sig inte - och tids nog så vande sig spelarna - och relationerna har flutit på utan liknande problem.

– Jag är jätteglad eftersom jag är en stor Röda Stjärnan-supporter och det här är mitt drömjobb.

Röda Stjärnan är Serbiens mest framgångsrika lag genom tiderna med 26 ligatitlar samt en seger i Champions League, 1991.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.