Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ranégie till division 1-klubben Syrianska

Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN

I går: Martin Mutumba. 

I dag: Mathias Ranégie. 

Syrianska har gjort klart med två profilstarka namn inför säsongen. 

Det var under onsdagskvällen som Syrianska gick ut med att de gjort klart med Martin Mutumba. 32-åringen som bland annat har ett SM-guld med AIK från 2lax9 i bagaget. 

– Jag är glad av att komma till Syrianska. Det är en familjekänsla över det hela och det känns som att jag har kommit till rätt familj. Jag vet vad jag kan och vill så fort som möjligt komma in i laget och visa mig själv och laget vad jag kan. Jag tror det här kan bli ett bra år. Dags att visa vad jag kan, säger han till klubbens hemsida

Ranégie klar för Syrianska

På onsdagen kom dock den stora övergångsbomben för Syrianska, som spelar i division 1 norra. 33-åriga Mathias Ranégie är klar för klubben. 

Säsongen 16 representerade Ranégie Djurgården, spelade 25 matcher och gjorde sex mål i allsvenskan. Senast var han i Häcken, men fick aldrig särskilt mycket speltid. Det blev tio matcher i allsvenskan, dock bara en från start och Ranégie lyckades bara hitta nätet en gång. 

"Vi hälsar Mathias Ranégie ett stort och hjärtligt välkommen till världens finaste klubb, Syrianska FC och önskar honom ett lycka till under kommande säsong i rödgult!", skriver Syrianska på sin hemsida. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.