Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

PSG:s nya bud till Ibrahimovic

Foto: MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK
Foto: JB AUTISSIER

Zlatan Ibrahimovic kan vara på väg tillbaka till Paris. 

Enligt The Sun har den skadedrabbade svensken fått ett erbjudande från PSG. 

För att råda bot på sin knäskada flög Zlatan Ibrahimovic till Pittsburgh i USA för att opereras. Ingreppet, som enligt samstämmiga rapporter var ett lyckat sådant, genomfördes av Freddie Fu och Volker Musahl på Universitetssjukhuset i Pittsburgh. Svensken har nu inlett sin rehabilitering. 

Operationen var officiellt sponsrad av Manchester United. Det var storklubben som stod för både resan till Pittsburgh och arvodet till Fu. 35-åringen kommer att få tillgång till klubbens träningsanläggning och medicinska faciliteter även bortom sin nuvarande kontraktslängd. Men enligt The Sun har Zlatan inte bestämt sig kring sin framtid.

PSG:s bud till Zlatan

Två av hans forna klubbar, Paris Saint-Germain och Milano, har erbjudit Zlatan att återvända till Paris respektive Milano för att utföra sin rehabilitering där. Samtidigt går Zlatans avtal med Manchester United ut den sista juni, och än så länge har det inte getts något besked om huruvida kontraktet ska förlängas. 

The Sun hävdar att Zlatan och United ska slå sig ner i veckan och diskutera framtiden. Zlatan har dessutom blivit inbjuden att flyga med resten av United till Stockholm för att titta på när laget spelar Europa League-final mot Ajax på Friends arena. 

 

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde, sportälskare?

Följ SportExpressen på Facebook och Twitter – för en ännu större tillgång till de senaste och viktigaste nyheterna från sportvärlden.

Kolla även in SportExpressens Instagram för de fränaste bilderna på både puck och boll!

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!