Foto: OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURESFoto: OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
 Foto: OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Foto: CRYSTAL PICTURES / STELLA PICTURESFoto: CRYSTAL PICTURES / STELLA PICTURES
 Foto: CRYSTAL PICTURES / STELLA PICTURES

Zlatans husjakt kan avslöja framtiden

Publicerad

Zlatan Ibrahimovics tid i Manchester United ser av allt att döma ut att lida mot sitt slut.

Nu jagar den svenske stjärnan hus i Los Angeles, enligt ESPN. 

Detta har åter fått ryktena om en flytt till MLS-klubben Los Angeles Galaxy att ta fart.

Zlatan Ibrahimovic har haft en besvärlig säsong och har till större delen ställts utanför fotbollsplanen på grund av skador.

Stjärnsvensken har ett utgående kontrakt och har idogt sammankopplats med en flytt till MLS-klubben Los Angeles Galaxy.

Familjen Ibrahimovic tittar på hus

Nu skriver ESPN att familjen Ibrahimovic/Seger tittar på hus i de exklusiva områdena Bel Air och Beverly Hills.

Källor till sajten gör gällande att Ibrahimovic inte fattat beslut om sin framtid ännu. Men han utesluter inte en fortsättning i Europa.

MLS transferfönster har öppet mellan 7 februari och 1 maj. Det andra fönstret öppnar 10 juli och stänger igen 8 augusti.

Zlatan Ibrahimovics senaste framträdande i Manchester United-tröjan var på annandagen när United fick 2–2 hemma mot Burnley. Ibrahimovic byttes ut i paus och fick utstå massiv kritik för sin insats.

LÄS MER: VM 2018 – alla grupper, datum och spelschema.

LÄS MER: Sveriges grupp och spelschema i fotbolls-VM.

LÄS MER: Stor ranking – betyg och kommentar på alla 32 VM-lag.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag