Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Zlatans ord: "Att ge upp är inget alternativ"

Zlatan Ibrahimovic inlägg på Instagram innebär att han kommenterar knäskadan för första gången. Foto: Instagram
Det var i torsdagens Europa League-match mot Anderlecht som Zlatan skadade knät. Foto: Super/Silverhub/Rex/Shutterstoc / SUPER/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Enligt uppgifter till SportExpressen är det en korsbandsskada. Foto: Magi Haroun/Rex/Shutterstock / MAGI HAROUN/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES

Här är Zlatan Ibrahimovic första ord efter knäskadan.

Med en bild på Instagram meddelar han att han inte tänker ge upp.

"En sak är säker. Jag bestämmer när det är dags att sluta och inget annat. Att ge upp är inte ett alternativ. Vi ses snart", skriver han.

Precis i slutsekunderna av matchen mot Anderlecht var olyckan framme för Zlatan Ibrahimovic. Den svenska stjärnan föll olyckligt i en luftduell och vred sig sedan i plågor i gräset innan han fick hjälpas av planen.

Manchester United har bekräftat att Zlatan har drabbats av "betydande ledbandsskador" och enligt uppgifter till SportExpressen är både det främre och det bakre korsbandet av.

En skada som kräver lång rehabilitering, omkring nio månaders frånvaro från fotbollen.

Zlatans första ord om skadan

Men Zlatan tänker inte ge upp. På Instagram kommenterar han skadan själv för första gången.

"Först och främst skulle jag vilja tacka alla för allt stöd och all kärlek. Det är inte någon nyhet att jag skadade mig så jag kommer inte att spela fotboll på ett tag. Jag kommer att ta mig igenom det här precis som allt annat och komma tillbaka ännu starkare. Än så länge har jag bara spelat med ett ben, så det borde inte vara ett problem. En sak är säker. Jag bestämmer när det är dags att sluta och inget annat. Att ge upp är inte ett alternativ. Vi ses snart", skriver Zlatan.

På bilden ser man Zlatans ben framför en brasa.

Ska operaras i USA

Enligt den ansedda Sky Italiajournalisten Gianluca DiMarzio har Zlatan Ibrahimovic anlitat en av världens främsta idrottsläkare för att hjälpa honom, Freddy H. Fu.

Enligt Di Marzios uppgifter så kommer Zlatan inom de kommande dagarna att resa till amerikanska Pittsburgh där Fu arbetar för att opereras.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!