Foto: Copyright Cavendish Press / Cavendish Press/RickFoto: Copyright Cavendish Press / Cavendish Press/Rick
 Foto: Copyright Cavendish Press / Cavendish Press/Rick
Zlatan under besöket i Stockholm. Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅNZlatan under besöket i Stockholm. Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Zlatan under besöket i Stockholm.  Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Zlatan under reklamfilmandet för Volvo. Foto: / VOLVOZlatan under reklamfilmandet för Volvo. Foto: / VOLVO
Zlatan under reklamfilmandet för Volvo.  Foto: / VOLVO

Zlatans nya lyxåk – sviker nu Volvo

Publicerad

Zlatan Ibrahimovic ses oftast köra en Volvo när han kör omkring i Manchester. 

Men när han kom till Manchester Uniteds träning var det i en ny bil. 

En Porsche 911, för drygt 2,3 miljoner kronor. 

Zlatan Ibrahimovic kämpar fortfarande för att återvända till bra fysisk status i Manchester United. Sedan comebacken i november drabbades svensken av ett bakslag från vilken han fortfarande återhämtar sig. 

Nyligen var han och Paul Pogba i Stockholm för att lansera svenskens nya padelsatsning

När Ibrahimovic anlände till Manchester Uniteds träningsanläggning Carrington var det inte i den Volvo han oftast ses köra med. I stället kom han i en metalliskt grå Porsche 911. 

Bilen kostar i runda svängar 2,3 miljoner kronor. Zlatan har medverkat i en rad reklamfilmer för Volvo och har varit tätt förknippad med den svenska biltillverkaren sedan dess. 

Men nu är det alltså Porsche som gäller för den 36-årige anfallaren, rapporterar brittiska The Sun.  

"Han har rätten att välja sitt liv"

Zlatan har bara medverkat sju gånger under säsongen varav fem i Premier League. Enda målet kom mot Bristol City i ligacupen. 

Första säsongen i United blev succéartad för Zlatan men nu verkar slutet närma sig. LA Galaxy tros vara intresserade av att plocka över svensken och Jose Mourinho har uttryckt vad han tror om framtiden för anfallaren. 

– För Zlatan tror vi alla att det är hans sista säsong i Manchester United. Det kommer bli ett personligt beslut för honom att spela eller sluta. Jag tycker han har vunnit rätten att välja sitt liv, sin framtid. Han är en helt fantastisk spelare och han hade en fantastisk karriär, säger José Mourinho. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag