Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Teorin: Zlatans lagkamrat kan lämna för Chelsea

Foto: INA PHOTO AGENCY / INA PHOTO AGENCY/SIPA USA SIPA USA
Foto: FEDERICO PROIETTI / AVALON / STELLA PICTURES/FEDERICO PROIETTI / AVALON AVA

Chelsea planerar för en eventuell förstärkning på målvaktssidan.

Klubben uppges göra sig av med Kepa Arrizabalaga – men Édouard Mendy inte är garanterad platsen som förstemålvakt för det.

Chelsea kan vara på väg att värva Milans stjärnskott Gianluigi Donnarumma, enligt Eurosport.

Kepa Arrizabalaga blev världens dyraste målvakt när Chelsea sprängde banken för att värva in honom sommaren 2018 från Athletic Bilbao för cirka 800 miljoner kronor. 

Han har fortfarande inte imponerat och Chelsea har nu fått upp ögonen för Milans guldklimp Gianluigi Donnarumma, enligt Eurosport.

Donnarumma har vid blotta 22-års ålder nästan 200 Serie A-matcher under bältet. Den unge italienaren är fostrad i Milans akademi och debuterade redan som 16-åring i målet. Hans kontrakt med Milan går ut till sommaren och det återstår att se om Milan kan matcha hans lönekrav, något som Chelsea inte ska ha några problem med.

Under sommaren 2017 stormade det rejält kring Donnarumma och hans agent Mino Raiola, som även är Zlatans agent. Den unge målvakten var väldigt nära att lämna klubben, men efter mycket om och men, slutade det hela med en förlängning av kontraktet.