Foto: Kieran Mcmanus / KIERAN MCMANUS / BACKPAGE IMAGES DPPI AGENCE DE PRFoto: Kieran Mcmanus / KIERAN MCMANUS / BACKPAGE IMAGES DPPI AGENCE DE PR
 Foto: Kieran Mcmanus / KIERAN MCMANUS / BACKPAGE IMAGES DPPI AGENCE DE PR
Foto: Jason Cairnduff / REUTERS BILDBYRÅNFoto: Jason Cairnduff / REUTERS BILDBYRÅN
 Foto: Jason Cairnduff / REUTERS BILDBYRÅN

Zlatans kungliga bild: "Känner igen en kung"

Publicerad

Här kommer ett par i kungar.

Spaniens förre kung Juan Carlos I och Manchesters nuvarande – Zlatan Ibrahimovic.

Svensken har lagt ut en bild på de båda på Instagram.

"En kung känner igen en kung", skriver Ibrahimovic i bildtexten.

Juan Carlos I var Spaniens kung i nästan 40 år, men 2014 abdikerade han till förmån för sin son Felipe.

I går var den förre kungen på plats i Manchester för att bevittna Premier League-matchen mellan Manchester City och Liverpool.

Och när han ändå var i staden passade han på att ta en bild med kungen av Manchester.

"Du är ingen kung, du är en gud"

Under mångdagen lade nämligen Zlatan Ibrahimovic upp en bild på Instagram där han ses posera tillsammans med Juan Carlos I.

"En kung känner igen en kung", skriver svenskstjärnan i bildtexten.

En timme efter att bilden lagts ut på den sociala bilddelningstjänsten har närmare 30 000 människor gillat bilden och hundratals har kommenterat.

"Du är ingen kung, du är en gud", skriver en följare.

 

 

a King recognizes a King #juancarlos

Ett inlägg delat av IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) Mar 20, 2017 kl. 7:10 PDT

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag