Foto: GEPA PICTURES/ ANDREAS PRANTER / GEPA BILDBYRÅNFoto: GEPA PICTURES/ ANDREAS PRANTER / GEPA BILDBYRÅN
 Foto: GEPA PICTURES/ ANDREAS PRANTER / GEPA BILDBYRÅN
Foto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅN

Zlatans kryptiska bild – avslöjar framtiden?

Publicerad

Zlatan Ibrahimovics framtid är osäker.

Men sönernas då?

Ja, den ser ut att finnas i Manchester United.

I alla fall om man ska tolka en bild som 35-åringen lagt ut på Instagram.

Zlatan Ibrahimovic har tidigare berättat att det var sönerna Maximilian och Vincent som fick honom att välja Manchester United. Men det är fortfarande oklart vari svenskens framtid ligger.

Den 35-årige anfallaren gjorde som bekant stor succé i Premier League, men skadade sig illa i Europa League-kvarten mot Anderlecht – och väntas bli borta från fotbollen till åtminstone november.

Hans kontrakt med United går ut sista juni och klubben har valt att inte förlänga avtalet med stjärnanfallaren. Men hans framtid kan fortfarande finnas i Manchester United och enligt The Sun ska Ibrahimovic ha meddelat klubben att han hoppas kunna vara disponibel redan i november.

Zlatans bild – öppnar för fortsättning?

Och för att spä på ryktena om en fortsätting i klubben lite ytterligare så har han lagt ut en bild på Instagram föreställande Zlatan och sönerna Maximilian och Vincent i Manchester United-tröjor. "The Evolution", skriver Zlatan Ibrahimovic i bildtexten.

Och följarna verkar gilla det de ser.

"Guden av Manchester", skriver en supporter.

"Kommer du tillbaka till United i januari?", skriver en annan.

"Kungen, legenden, guden", skriver en tredje.

I höstas kom nyheten att sönerna Maximilian, 10, och Vincent, 8, börjat träna med Manchester Uniteds ungdomslag tillsammans med bland annat Wayne Rooneys son Kai.

– Förhoppningen i klubben är att de har fått en del av pappas talang, sa en källa till den brittiska tidningen The Sun i oktober.

https://www.instagram.com/p/BVeaXBsAxDs/?taken-by=iamzlatanibrahimovic
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag