Zlatan Ibrahimovic skadade sig i Europa League-mötet med Anderlecht i april. Foto: MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCKZlatan Ibrahimovic skadade sig i Europa League-mötet med Anderlecht i april. Foto: MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK
Zlatan Ibrahimovic skadade sig i Europa League-mötet med Anderlecht i april.  Foto: MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK
Manchester United spelar Europa League-final i Stockholm på onsdag. Foto: Prosports/Rex/Shutterstock / PROSPORTS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESManchester United spelar Europa League-final i Stockholm på onsdag. Foto: Prosports/Rex/Shutterstock / PROSPORTS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Manchester United spelar Europa League-final i Stockholm på onsdag.  Foto: Prosports/Rex/Shutterstock / PROSPORTS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Zlatans hälsning inför finalen: "Jag är redo"

Publicerad

Nästa vecka spelar Manchester United Europa League-final mot Ajax.

Nu skickar Zlatan Ibrahimovic en hälsning inför finalen – iklädd Manchester United-tröja gåendes i en pool.

"Redo för finalen", skriver han i texten intill klippet på Instagram.

För en månad sen skadade sig Zlatan Ibrahimovic i Manchester Uniteds match mot Anderlecht, och därmed var den svenske stjärnans säsong över.

Efter att Ibrahimovic opererats i Pittsburgh lämnade svensken lugnande besked till alla som befarat att hans karriär skulle vara över efter skadan.

"Fixad, klar och starkare. Jag vill ännu en gång tacka för ert stöd. Vi kommer snart att njuta av mitt spel tillsammans", skrev stjärnan då på Instagram.

Zlatans hälsning inför finalen

Den 24 maj ska Manchester United spela Europa League-final mot holländska Ajax i Sverige, efter att ha slagit ut John Guidettis Celta Vigo i semfinalerna.

Enligt uppgifter i brittiska tidningar är Zlatan dock redan på plats i Sverige, för att fortsätta sin rehabilitering i hemlandet.

Och möjligtvis kan det vara så att Ibrahimovic har tagit en paus i sin rehabiliteringsträning för att peppa sina lagkamrater inför finalen.

I ett klipp på Instagram går svensken nämligen i en pool iklädd Manchester United-tröja, och menar att han är redo för drabbningen.

"Redo för finalen", skriver han i texten intill klippet.

 

Ready for the final

Ett inlägg delat av IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic)

Engelska The Sun spekulerar i om Zlatan kan mena allvar med att han skulle vara spelklar redan till onsdag. Som bekant väntas svensken vara borta från spel i många månader.

Den engelska landslagsspelaren Lianne Sanderson, 29, har en egen teori om bilderna från bassängen. "Jag skulle kunna ha fel men den där videon av Zlatan i vattnet verkar vara gammal. I tror inte folk ska underskatta hur allvarlig hans skada är", skriver hon på Twitter.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag