Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Zlatans hårda attack: Sök jobb, sluta klaga

Foto: HAHN LIONEL/ABACA / HAHN LIONEL/ABACA STELLA PICTURES
Foto: TGSPHOTO/REX SHUTTERSTOCK / TGSPHOTO/REX/IBL REX FEATURES
Foto: JASON CAIRNDUFF / BILDBYRÅN ACTION IMAGES

Zlatan Ibrahimovic står upp för vännerna José Mourinho och Paul Pogba.

Även om det innebär att han måste gå i clinch med Manchester United-ikonen Paul Scholes. 

När Manchester United gick som sämst under första halvan av säsongen var det klubbikonen Paul Scholes som profilerade sig som en av lagets mest vokala kritiker. Han gick hårt åt både tränaren José Mourinho och mittfältaren Paul Pogba. 

Tills slut fick den förstnämnde nog. 

– Det enda Paul Scholes gör är att kritisera. Jag tycker inte att han arbetar som kommentator, han kritiserar, det är en annan sak, sa Mourinho i höstas.   

– Scholes kommer att gå till historien som en otrolig spelare, men inte som expert. Det är inte Paul Pogbas fel att han har tjänat mycket mer pengar än Scholes. 

 

 

”Klagar hela tiden”

Zlatan Ibrahimovic är som bekant nära vän med både Mourinho och Pogba. Han uppskattar inte att Scholes och de andra gamla United-spelarna från sir Alex Ferguson-tiden är så öppet kritiska gentemot sin före detta klubb. 

– De är på tv och klagar hela tiden på grund av att de inte har någon roll i klubben. Om de vill jobba i klubben, sök jobb hos klubben, säger Zlatan enligt Daily Mirror. 

– Så de inte kan vara på tv och hela tiden klaga och kritisera. 

 

LÄS MER: Ratar bud på Hazard - kräver 400 miljoner mer 

 

Zlatan pikar Scholes

Zlatan har också en teori om varför Scholes och andra United-legendarer som Gary Neville har varit så hårda mot just Pogba. Enligt Zlatan sticker det i ögonen att Pogba som ung talang lämnade United för att spela i Juventus i stället.

– Det gillar inte Ferguson-kretsen. För de spelade under Ferguson i hela sitt liv och lämnade aldrig Ferguson. Och de pratade inte ens om inte Ferguson bad dem öppna munnen. Om de snackar nu, så vet jag inte om Ferguson gett dem tillåtelse eller inte, säger Zlatan.