Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Zlatan slår tillbaka – efter alla rykten

Zlatan Ibrahimovic har ryktats till Los Angeles Galaxy
Foto: ALEX LJUNGDAHL
Foto: CARL RECINE / ACTION IMAGES VIA REUTERS BILDBYRÅN
Zlatan ger inga besked om hur framtiden med familjen ser ut
Foto: BESTIMAGE / STELLA PICTURES BESTIMAGE

Ryktena om Zlatan Ibrahimovic till LA Galaxy har varit många och intensiva.

Nu kommenterar han själv uppgifterna för första gången.

– Los Angeles är en fin stad, säger Ibrahimovic med ett stort leende.

Zlatan Ibrahimovics vara eller icke vara i Manchester United har varit en mycket het fråga i internationell press under de senaste veckorna. 

Brittiska tidningar, bland annat Daily Mail, har skrivit att det "mesta talar för att Zlatan lämnar United efter säsongen" och att MLS med LA Galaxy i spetsen är ett hett spår.

Zlatan bryter tystnaden om MLS

När Zlatan Ibrahimovic slog upp portarna för sitt nya padel center fick han svara på SportExpressen frågor gällande MLS-ryktena, och hur framtiden ser ut för honom och familjen.

Och det var onekligen en harmonisk Zlatan som svarade på frågorna. Då och då bjöd han dessutom på flera leenden.

– Jag visste inte om att flera svenskar gått till MLS. Det betyder att det är lockande att spela i USA, säger Ibrahimovic till SportExpressen och skrattar.

Sedan hyllade han Los Angeles, en stad han besökt många gånger med familjen, sambon Helena Seger och barnen Maximilan och Vincent, under semestern.

– Los Angeles är en fin stad och jag har varit mycket där på semester. Det är laidback. Mer än det finns det inte säga. Jag hade sagt om det hade funnits något, säger han.

– Jag tror det är rykten hela tiden. När jag spelar och när jag inte spelar är det rykten. Det är bra, det betyder att jag lever.

Zlatan Ibrahimovic om sin status

Vad säger du om säsongen i Manchester United?

– Upp och ner. Vi är med i Champions League och i FA-cupen, men det ser svårare ut i Premier League. Manchester City ser fantastiska ut, laget känns bättre men vinner du inte troféer är det svårt att säga att man är bättre.

Hur mår knät?

– Knät känns bra. Jag har tränat med laget i tio dagar, det känns bra. När man varit borta från spelet så länge måste man träna och mata på, det gäller att få in rörelserna. Allt blir som nytt, men jag kämpar, säger han.

– Jag tränar med laget, sedan vilken status jag är i när Sevilla matchen kommer får vi se. Jag är tillgänglig och är optimistisk.