Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic. Foto: Johanna Lundberg / BILDBYRÅNHelena Seger och Zlatan Ibrahimovic. Foto: Johanna Lundberg / BILDBYRÅN
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic. Foto: Johanna Lundberg / BILDBYRÅN
Foto: Sven LindwallFoto: Sven Lindwall
 Foto: Sven Lindwall
Foto: Francois Mori / APFoto: Francois Mori / AP
 Foto: Francois Mori / AP
Foto: Fereyklotchkoff / ©BULLS 000FV6JLFoto: Fereyklotchkoff / ©BULLS 000FV6JL
 Foto: Fereyklotchkoff / ©BULLS 000FV6JL

Zlatan: "Säg inget till Helena – kan sluta illa"

Publicerad

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har varit ett par i femton år.

Nu har Manchester United-stjärnan avslöjat nya detaljer om hur paret träffades.

– Säg inte till henne att jag berättade det, säger Zlatan i en intervju med magasinet Fashion Beans.

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger är väldigt måna om sitt privatliv och den senare är extra svårfångad som intervjuobjekt betraktad. Men vi har då och då fått glimtar in i deras gemensamma liv – och historien om hur de träffades är berättad ur bådas perspektiv.

– När vi träffades hade han dubbelparkerat sin Ferrari vid min Merca. Jag var på dåligt humör och fräste att han skulle flytta bilen. Jag tror att han blev triggad av min attityd, har Helena Seger tidigare berättat för Elle.

Men i en intervju med magasinet Fashion Beans avslöjar Zlatan att det där första mötet är lite av en intern kontrovers för paret. Han vill inte ge ett konkret svar på frågan om han använde en raggningsreplik på sin framtida livspartner.

Helena Seger.Foto: Christian Örnberg

"Kommer sluta riktigt illa"

– Om jag svarar på det där kommer det att sluta riktigt illa. Det finns två olika versioner: en där hon jagade mig, en där jag jagade henne. Vi säger aldrig vilken som är sann, vi säger att det är 50:50. Det var nog så att jag jagade henne. Men säg inte till henne att jag berättade, säger Zlatan till Fashion Beans.

Paret Seger-Ibrahimovic på Roland Garros-läktaren.Foto: Thibault Camus / AP

I sin bok, "Jag är Zlatan Ibrahimovic", beskriver Zlatan hur Segers världsvana gjorde ett stort intryck på honom.

"Men den tjejen... var hade hon hållit hus? Hon var inte bara snygg. Hon hade en attityd, liksom, tjafsa inte med mig, och så var hon äldre, och det var var ju spännande. Jag hörde mig för, vem är hon?", skriver Zlatan.

De båda har varit ett par i femton år.Foto: Tommy Pedersen / TOMMY PEDERSEN EXPRESSEN

"Helena kan mer om det"

Och i Fashion Beans-intervjun berättar Zlatan att han ofta förlitar sig på Segers smak.

– Hon kan mer om mode, jag har mer enkel smak. Jag frågar henne ibland: "Passar det här? Funkar det? Matchar det eller inte?". Men det viktiga är att jag känner mig bekväm. Om jag känner mig bekväm, då kan jag gå ut och inte bry mig om vad nån säger, säger Zlatan.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag