Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Zlatan: ”Han har inte haft det lätt”

Foto: MCNULTY/JMP/REX/SHUTTERSTOCK / MCNULTY/JMP/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Foto: ROBBIE STEPHENSON/JMP/REX/SHUTTE / ROBBIE STEPHENSON/JMP/REX/SHUTTE REX FEATURES
Foto: ALEXEY FILIPPOV / SPUTNIK/IBL SPUTNIK

Victor Nilsson Lindelöf har pendlat mellan startelvan och en bänkplats.

Nu uttrycker Zlatan Ibrahimovic sitt stöd till lagkamraten.

– Han har inte haft det lätt, säger Zlatan.

Zlatan Ibrahimovic är på väg tillbaka från sin knäskada. Under tio dagar har han tränat med resten av spelartruppen. Samtidigt har lagkamraten Victor Nilsson Lindelöf pendlat mellan en startplats i José Mourinhos bygge och bänken.

Zlatan: "Vigge växer för varje dag"

Nu uttrycker Ibrahimovic sitt stöd till "Vigge".

– Jag tror att han har haft det tufft, han har inte haft det lätt. Det var stora förväntningar och han har inte fått mycket speltid, säger Ibrahimovic.

– Vi pratar varje dag, han växer och blir bättre. Allt handlar om att komma in i det och ta en plats i laget. Det handlar om självförtroendet och hitta sin roll.

Hur stöttar du honom?

– Vi pratar svenska, haha. Nej, jag försöker stötta Vigge hela tiden och han tränar väldigt hårt. Och han vill verkligen göra det bästa. Han är bra.

Pogbas stöd till Lindelöf

Paul Pogba gjorde Zlatan sällskap under besöket i Stockholm, och passade även på att berömma Lindelöf för hur han hanterat sitt första år i Manchester United.

– Hans säsong har varit väldigt bra. Han visar kvalitet på planen, det har han visat för världen och för alla supportrar vad han kan. Det är en mycket duktig spelare och vi behöver honom. Han är en fin människa utanför planen också, man får inte glömma att det är hans första säsong. Det är aldrig lätt första året i England, förklarar Pogba för SportExpressen.

Kan du se ledaregenskaper hos honom?

– Han är en spelare som anpassar sig väldigt bra. Han är en kvalitetsspelare.

Du har själv varit ung och i samma sits. Hur kan du hjälpa honom?

– Han har anpassat sig bra. Han har vunnit stora titlar och spelat med stora spelare redan i Benfica, så han är inte ny i fotbollsvärlden.