Foto: "RSC ANDERLECHT V MANCHESTER UNIFoto: "RSC ANDERLECHT V MANCHESTER UNI
 Foto: "RSC ANDERLECHT V MANCHESTER UNI
Foto: PETER POWELL / EPA / TTFoto: PETER POWELL / EPA / TT
 Foto: PETER POWELL / EPA / TT
Foto: MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCKFoto: MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK
 Foto: MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK
Foto: MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCKFoto: MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK
 Foto: MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK

"Ingen som vågar röra Zlatans skåp"

Publicerad

Den svåra knäskadan har avslutat hans säsong och han ser inte ut att bli kvar i Manchester United. 

Trots det får Zlatan Ibrahimovic behålla sitt skåp i Manchester Uniteds omklädningsrum. 

– Ingen vågar röra det, säger en källa nära United till The Sun. 

Det var i matchen mot Anderlecht som Zlatan Ibrahimovic landade illa och skadade sitt knä svårt. Han genomgick nyligen en operation i amerikanska Pittsburgh och trots läkaren Freddie H. Fus lovord så kommer Zlatan vara borta från fotbollen ett längre tag - i värsta fall upp till ett år. 

 

LÄS MER: Bomben i natt: United jagar succésvensk i allsvenskan

 

I nuläget finns det ingenting som tyder på att svenskens kontrakt med Manchester United kommer att förlängas, men han har fått tillåtelse att nyttja klubbens medicinska faciliteter under sin rehabperiod. 

Skåpet står helt orört

Och nu rapporterar The Sun att trots att Zlatan med största sannolikhet har gjort sin sista match med United så är han ständigt närvarande i omklädningsrummet. Hans skåp är nämligen kvar och är fortfarande helt orört. 

 

LÄS MER: Zlatans krav på TV4-reportern inför intervjun

 

– Hans skåp är kvar. Ingen vågar röra det oavsett. Han har fortfarande kvar alla sina saker i Manchester och har lovat grabbarna i laget att han snart kommer att besöka dem, säger en källa nära United till The Sun. 

"Zlatan är fortfarande väldigt älskad"

Att han får behålla sitt skåp i lagets omklädningsrum kan låta trivialt. Men enligt The Suns källa så är det i den engelska fotbollsvärlden något väldigt åtråvärt. 

– Nu måste bevisa dig för att få ett skåp hos United och han har verkligen gjort det den här säsongen. Att han får behålla det är en gest från tränaren (José Mourinho) och resten av personalen. Zlatan är fortfarande en väldigt älskad del av Uniteds trupp. 

 

LÄS MER: Paul Pogba missar toppmötet på grund av dödsfall

 

Manchester United slog på torsdagskvällen ut Celta Vigo ur Europa League och är klart för finalen i Stockholm den 24 maj. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag