Zlatan äter glass – resten tvingas träna

Zlatan och Helena semestrar i USA...
Foto: Tmcs Hocn20 / (C) AKM-GSI / BULLS BULLS BP0001FLYN
... Medan Wayne Rooney och resten av Manchester United tränar.
Foto: Alex Livesey / GETTY IMAGES GETTY IMAGES EUROPE
José Mourinho.
Foto: Hannah Mckay / Epa / Tt / EPA TT NYHETSBYRÅN

Wayne Rooney och resten av Manchester United får slita på försäsongsturné i Kina – medan Zlatan Ibrahimovic semestrar i Los Angeles.

Nu hävdar engelska The Sun att tränaren José Mourinho särbehandlar sitt svenska nyförvärv.

"Mourinho har gjort det väldigt klart vem som är hans förstaval nästa säsong", skriver tidningen. 

Efter EM uttåget mot Belgien tog Zlatan Ibrahimovic en paus i sin semester för att fullborda sitt kontrakt med den engelska klubben Manchester United.

Därefter återupptog Zlatan sin välförtjänta vila med en resa till USA.

Han var på plats för att se kampsportsgalan UFC 200 i T-Mobile Arena i Las Vegas. Efter det bar det av till Los Angeles. Flera internationella medier publicerade bilder där en semesterfirande Zlatan njöt av solen i Los Angeles. Jämte sig hade Zlatan med sig partnern Helena Seger, 45, och sönerna Maximilian, 9, och Vincent, 8.

Helena Seger i LA

I går publicerade engelska tidningen Daily Mail publicerat nya bilder på familjen Ibrahimovic-Seger, den här gången från anrika stadsdelen Venice Beach, där Zlatan åt glass tillsammans med sina barn.

"Ibrahimovic njöt av en liten familjestund", skrev tidningen.

"Ingen vila för United-spelarna"

Samtidigt som Zlatan har det skönt i Los Angeles väntar tufft jobb för hans lagkamrater i United. Laget har flugit till Kina för en Asien-turné där man ska möta storklubbarna Manchester City och Borussia Dortmund.

"Det blir ingen vila för Manchester United-spelarna under José Mourinho. De ska träna i Shanghai efter en elva timmar lång flygtur till Kina", skriver Sky Sports-journalisten Kaveh Solhekol på Twitter. 

"Zlatan särbehandlas"

Med på turnén finns flera spelare som likt Zlatan spelade EM, men som ändå har dragits med på turnén, som till exempel engelsmännen Wayne Rooney och Chris Smalling.

Det här har tidningen The Sun tolkat som att Zlatan får "särbehandling".

"Mourinho har gjort det väldigt klart vem som är hans förstaval nästa säsong genom att ge Zlatan mer tid att upptäcka Los Angeles", skriver tidningen.