Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Wengers syrliga pik till rivalens stjärnor

Arsene Wenger på skämthumör inför söndagens derby. Foto: CARL RECINE / REUTERS BILDBYRÅN
Kane och Alli i skottgluggen för Wengers attack. Foto: RICHARD CALVER/REX/SHUTTERSTOCK / RICHARD CALVER/REX/SHUTTERSTOCK/ REX FEATURES

Tottenhamspelarna Harry Kane och Dele Alli anklagades för att vara filmare efter matchen mot Liverpool. 

Nu ger sig Arséne Wenger in i diskussionen och levererar ett vasst svar.
– Engelsmännen har blivit mästare på att filma, säger Arséne Wenger till brittisk media. 

Mötet mellan Liverpool och Tottenham var en av de mest kontroversiella matcherna denna säsong. Det slutade 2-2 efter att Tottenham kvitterat sent med efter en omdiskuterad straff.
  Liverpoolfansen var vansinniga efter drabbningen och riktade mycket av sina känslor mot Tottenhams engelska superstjärnor Harry Kane och Dele Alli.
  Kane fick en straff med sig efter att ha ramlat väl enkelt, enligt fansen, i mötet med Liverpools målvakt Loris Karius. Alli å sin sida fick gult kort efter ett makabert försök att filma strax därefter.
  Dele Alli har varit inblandad i flera liknande situationer under säsongen medan Harry Kane försökte urskuldra sig från fallet.
  – Jag kände kontakt och jag ramlade. Jag kommer inte hoppa ur vägen bara för att det är fotboll, sa Harry Kane efter matchen. 

"Engelsmännen mästare på att filma"

Till helgen möter Tottenham rivalen Arsenal i det klassiska derbyt. Inför mötet frågades Arsenals tränare Arséne Wenger om situationerna i Tottenhams match mot Liverpool.
   – Det brukade vara de utländska spelarna som filmade men jag måste säga att engelsmännen har lärt sig väldigt snabbt och de är kanske mästarna på det nu, sa Arséne Wenger på en presskonferens rapporterar Mirror.
  Wengers svar fick fansen till Arsenal att gråta av lycka. 

https://twitter.com/AFCFranco86/status/961531802891382784?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.givemesport.com%2F1252783-arsenal-fans-adore-arsene-wengers-subtle-dig-at-spurs-duo-dele-alli-harry-kane

 

https://twitter.com/moved_average/status/961531927697219584?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.givemesport.com%2F1252783-arsenal-fans-adore-arsene-wengers-subtle-dig-at-spurs-duo-dele-alli-harry-kane
Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!