Foto: ADAM HOLT / ACTION IMAGES VIA REUTERS BILDBYRÅNFoto: ADAM HOLT / ACTION IMAGES VIA REUTERS BILDBYRÅN
 Foto: ADAM HOLT / ACTION IMAGES VIA REUTERS BILDBYRÅN
Foto: ZEMANEK/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / ZEMANEK/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURESFoto: ZEMANEK/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / ZEMANEK/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
 Foto: ZEMANEK/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / ZEMANEK/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES

Wenger: Stjärnorna kan lämna – redan i januari

Publicerad

Shkodran Mustafi blir borta i sex veckor.

Laurent Koscielny har problem.

Och nu bekräftar Arsenal att både Mesut Özil och Alexis Sanchez kan lämna klubben i januari.

– Det är möjligt, säger tränaren Arsene Wenger.

Arsenal har fyra raka segrar i ryggen och ligger just nu femma i Premier League, sex poäng bakom serieledande Manchester City.

Men det är allt annat än lugn och ro i truppen.

Inför lördagens bortamatch mot Watford har Arsene Wenger fått problem i försvaret.

"Jag har bekymmer"

Wenger bekräftar i dag på en presskonferens att Shkodran Mustafi, som skadade sig i Tysklands VM-kvalmatch mot Azerbajdzjan, kommer att bli borta en tid framöver.

– Vi kommer att sakna honom i sex veckor, säger han enligt BBC.

– Jag tror inte att han kommer vara tillbaka innan nästa landslagsuppehåll.

Samtidigt har Laurent Koscielny skadeproblem.

Wenger berättar att mittbacken just nu inte är tillgänglig för spel, han tränar inte ens med övriga laget – men ett test i morgon kommer avgöra om han kan spela mot Watford.

– Jag har inte bestämt mig för vad lösningen blir än. Jag har bekymmer…

City vill värva Sanchez

Och så är det hela situationen med Mesut Özil och Alexis Sanchez.

De två offensiva storstjärnorna har ryktats vara på väg bort hela säsongen och nu bekräftar Arsene Wenger att ”det är möjligt” att de lämnar klubben i januari.

Samtidigt säger han:

– Båda två trivs i klubben. Jag hoppas att vi kan lösa den här situationen. Men just nu är vi inte nära att kunna presentera några nyheter.

Enligt ESPN vill Manchester City försöka sno Sanchez i vinter.

 

LÄS ÄVEN: Nya besked om Coutinho – går till Barcelona?

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag