Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skadad – osäker inför morgondagens match

Victor Nilsson Lindelöf vann Guldbollen 2019.
Foto: MICHAEL REGAN/NMC POOL / STELLA PICTURES / PA

Victor Nilsson Lindelöf tvingades till ett byte mot Bournemouth i helgen. 

Svenskens medverkan mot Aston Villa på torsdag är därför osäker – men det finns hopp till spel för VNL som har problem med en ryggskada, enligt lagets manager Ole Gunnar Solskjaer. 

Manchester United är obesegrat under de 16 senaste matcherna och siktar in sig mot en topp fyra-placering i Premier League och därmed avancemang till Champions League. 

På torsdagen väntar Aston Villa på bortaplan, men United kan behöva klara sig utan Victor Nilsson Lindelöf. Svensken tvingades byta i halvtid under helgens match mot Bournemouth. Nu skriver klubben på sin hemsida att det är osäkert om Nilsson Lindelöf kommer att kunna medverka under torsdagens match. 

Bailly väntas ersätta

Ryggskadan ska dock inte vara allvarig, meddelar Uniteds manager Ole Gunnar Solskjaer som inte utesluter att svensken spelar mot Aston Villa. Eric Bailly ersatte Lindelöf under helgens match och om inte svensken kan spela förväntas ivorianen ta hans plats. 

Manchester United ligger femma i Premier League. Fyra poäng bakom Leicester som dock har en match mer spelad.