Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Vill värva stjärnan från konkurrenten

Rangnick och Werner i Leipzig
Foto: MOTIVIO VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/MOTIVIO WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Ralf Rangnick
Foto: FILIP SINGER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Timo Werner
Foto: SALVIO CALABRESE VIA WWW.IMAGO-IMAGES. / IMAGO IMAGES/UK SPORTS PICS LTD WWW.IMAGO-IMAGES.D

Ralf Rangnick vill sätta sin prägel på Manchester United. 

En av spelarna som finns med på önskelistan är anfallaren Timo Werner. 

Nu vill han inleda samtal med Chelsea om en övergång, det skriver Bilds Christian Falk på Twitter. 

I måndags presenterades Ralf Rangnick som intrimtränare för Manchester United fram till sommaren och under onsdagen befann han sig på plats på Old Trafford för att bekanta sig med faciliteterna. 

United väntar fortfarande på att tyskens arbetstillstånd ska godkännas och Michael Carrick kommer därför att leda laget mot Arsenal under torsdagen. 

Vill värva Werner

I sommar väntas United presentera en ny huvudtränare och Rangnick kommer då att ta en roll i klubbens sportsliga ledning. 

Enligt Bilds Christian Falk. har Rangnick börjat skissa på sin önskelista över potentiella nyförvärv och vill värva duon Christopher Nkunku och Amadou Haidara från RB Leipzig och enligt tidningens uppgifter kommer United att se klubbens möte med Union Berlin på fredag.  

Även Dortmunds Erling Haaland ska finnas med på önskelistan

En annan spelare som kan flytta till är Chelseas Timo Werner och Rangnick vill inleda samtal för att få till en övergång i sommar, det skriver Falk. 

Werner värvades till Chelsea sommaren 2020 efter att ha öst in mål i Bundesligalaget RB Leipzig under flera års tid. I Premier League har målproduktionen inte nått samma höjder. Förra säsongen blev det sex mål på 35 ligamatcher för Werner och i år har det endast blivit ett ligamål för Werner.  

Rangnick värvade en ung Werner till Leipzig år 2016 och har även en bra relation till Chelseatränaren Thomas Tuchel, något som skulle kunna underlätta en övergång. 

Manchester United har bland annat Marcus Rashford, Edinson Cavani och Cristiano Ronaldo som alternativ på anfallspositionen.

Kan en flytt till United bli en skjuts i karriären för Werner? 

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Engelsk fotboll och miljoner i potten varje vecka.
Hittar du 13 rätt?
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset