Det kan bli Chelsea för Marco Asensio. Foto: RODRIGO JIMENEZ / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNDet kan bli Chelsea för Marco Asensio. Foto: RODRIGO JIMENEZ / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Det kan bli Chelsea för Marco Asensio.  Foto: RODRIGO JIMENEZ / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Eden Hazard ska ha tröttnat på tillvaron i Chelsea. Foto: DAVID KLEIN / REUTERS BILDBYRÅNEden Hazard ska ha tröttnat på tillvaron i Chelsea. Foto: DAVID KLEIN / REUTERS BILDBYRÅN
Eden Hazard ska ha tröttnat på tillvaron i Chelsea.  Foto: DAVID KLEIN / REUTERS BILDBYRÅN

Vill värva Asensio för monstersumma

Publicerad

Marco Asensio tog fotbollsvärlden med storm under inledningen av årets säsong. Nu uppges Chelsea vara sugna på att värva spanjoren för 1,3 miljarder kronor, enligt spanska källor. 

Real Madrids offensive mittfältare Marco Asensio har efter två utlåningar till Mallorca och Espanyol tagit en fast plats i Los Blancos trupp.
  Han inledde säsongen på ett fenomenalt sätt men har i takt med huvudstadklubbens svaga spel haft det allt svårare.
Enligt Don Balon vill nu Chelsea värva den 22-årige spelaren och Londonklubben ska vara beredda att betala 135 miljoner euro för Asensio, en summa som motsvarar ungefär 1,3 miljarder kronor.
  Chelsea har insett att Eden Hazard vill gå till Real Madrid och därför är man intresserade av att ersätta sin belgiske stjärnspelare med Marco Asensio.
  Asensio har under sin tid i Real Madrid gjort 18 mål 70 matcher. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag