Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Vill lämna klubben – på grund av Sarri

Maurizio Sarri. Foto: RYAN BROWNE/BPI/REX / RYAN BROWNE/BPI/REX/IBL REX FEATURES
Eden Hazard. Foto: IAN TUTTLE/BPI/REX / IAN TUTTLE/BPI/REX/IBL REX FEATURES

Chelseas tränare Maurizio Sarri har det inte lätt just nu. 

De dåliga resultaten har satt honom i dålig dager inför styrelsen.

Men enligt AS finns det något ännu mer oroande – Sarri har förlorat förtroendet hos några av tungviktarna i omklädningsrummet. 

Chelseas resultat har minst sagt varit skakiga de senaste matcherna. Förlust med 4-0 mot Bournemouth, 2-0 mot Arsenal och nu senast förlust med hela 6-0 mot Manchester City i söndags. 

Sarris dåliga resultat efter de senaste matcherna har satt honom i dålig dager inför styrelsen. Men någonting ännu värre verkar ligga i luften. Några av Chelseas tungviktare i omklädningsrummet har inget förtroende för italienaren, enligt AS.  

Relationen med Maurizio Sarri oreparerbar

Spelarna förstår inte Sarris metoder och enligt AS så är relationen mellan några av tungviktarna i omklädningsrummet och Sarri oreparerbar. Spänningen är så pass dålig att vissa av spelarna redan har hört av sig till sina agenter och sagt att åt dem att titta på andra klubbar om italienaren fortsätter som tränare. 

En av konsekvenserna av den dåliga relationen mellan Sarri och spelarna är Eden Hazards kontrakt. Belgarens kontrakt går ut 2020 och han kommer inte att förnya det, vilket kan innebära att hans flytt till Real Madrid blir allt närmare, enligt AS.

 

LYSSNA! Nytt avsnitt av SportExpressens Premier League-podcast Kick and Rush!

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Chelsea – direkt i Messenger