Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Vill klargöra att jag har respekt för deras beslut”

Foto: STEPHANIE LECOCQ / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: JAMES MARSH/BPI/SHUTTERSTOCK / JAMES MARSH/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Fredrik Ljungberg har fått en tuff start som tränare i Arsenal. 

Under söndagskvällen blir det heller inte lättare då Manchester City väntar på hemmaplan. 

Då förväntar han sig inget positivt mottagande på Emirates Stadium. 

– Jag vill klargöra att jag har respekt för supportrarnas beslut och röst, säger Ljungberg enligt Sky Sports. 

Det har endast blivit en vinst för Fredrik Ljungberg sedan han tog över jobbet som tränare i Arsenal inför mötet mot Norwich i början av december. 

Under veckans Europa League-match spelade Londonlaget ”bara” 2–2 mot Standard Liege efter två sena Arsenal-mål. 

Under söndagskvällen väntar riktigt tufft motstånd för klubben i form av topplaget Manchester City som ligger trea i Premier League bakom fenomenala Liverpool och Leicester. Enligt Sky Sports förväntar sig den svenska tränaren inget positivt bemötande av hemmasupportrarna. 

Ligger nia i Premier League

– Jag vill klargöra att jag har respekt för supportrarnas beslut och röst. De är klubben och vi försöker att göra det bästa vi kan för dem. Vi respekterar dem och vill att de ska veta om det. Jag hoppas att de har märkt det under senaste två veckorna, säger till Sky Sports, enligt Fotbollskanalen, och fortsätter:

- Jag är också en supporter och jag vill att Arsenal ska vinna titlar igen, men det händer inte över en natt. Det finns självklart grejer att fixa nu och saker vi kan göra bättre. Jag har en lista på 10-15 grejer som vi snabbt måste korrigera, men det går inte att göra allt på en och samma gång. 

Pepe tillbaka

Arsenal ligger nia i Premier League efter 16 spelade matcher. Ljungbergs tid som tränare har resulterat i två oavgjorda matcher, en vinst samt en förlust. 

Ljungberg slipper dock att möta stjärnor som Sergio Agüero, Leroy Sane, Aymeric Laporte och John Stones.

Dessutom är Arsenals nyförvärv Nicolas Pepe är redo för spel igen efter smällen han fick på knät mot West Ham i tidigare under veckan.