Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Video sprids – nu väntar krismöte

Foto: ADAM DAVY / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: CATHERINE IVILL / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Tremålsskytt i helgen. Men det är inte för sina insatser på planen som fotbollsstjärnan Pierre-Emerick Aubameyang nu uppmärksammas. Ett videoklipp som lades upp på sociala medier den 9 februari påstås visa hur Arsenals lagkapten får en ny tatuering på handen. 

Detta kan bryta mot coronarestriktionerna då det engelska samhället alltjämt är nedstängt för att få ned smittspridningen av covid-19.

Det är oklart när händelsen ska ha ägt rum, men Premier League-klubben bekräftar att man pratat med Aubameyang och ska utreda vad som hänt.

– Vi kommer att prata med spelaren och påminna honom om hans ansvar samt få reda på vad som har hänt, sade en talesperson för Arsenal enligt nyhetsbyrån AFP.

Pierre-Emerick Aubameyang lämnade landet i förra månaden för att besöka sin sjuka mamma i Frankrike, varpå han sattes i karantän vid återkomst till Storbritannien.


Pierre-Emerick Aubameyang tappar bucklan efter cup-titeln