Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Varningen till VNL: ”Blir inget annars”

Foto: MCMANUS/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / MCMANUS/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Foto: ARMANDO FRANCA / AP TT NYHETSBYRÅN

Victor Nilsson Lindelöf har fortfarande inte lyckats etablera sig i Manchester United. 

Nu har klubbikonen Gary Pallister riktat ett par varningens ord till svensken. 

– Han måste lära sig av det här. Annars kommer det inte bli något av hans karriär, säger Pallister till Manchester Evening News. 

Victor Nilsson Lindelöf blev Manchester Uniteds dyraste försvarsinvestering någonsin när han köptes in från Benfica. Men hans tid på Old Trafford har präglats av ojämna prestationer och varierande speltid. Landslagsmannen petades i senaste matchen mot Brighton och har fått inleda på bänken i tre av de fyra senaste matcherna. 

"Lindelöf haft det tufft"

Men enligt Manchester United-ikonen Gary Pallister handlar det bara om att gilla läget för Nilsson Lindelöfs del. Han måste förlika sig med petningarna och bli starkare av dem – annars har han inget i United att göra.

 

LÄS MER: Hyllningen till Zlatan: "Jämför inte - på annan nivå" 

 

– Lindelöf har haft en tuff inledning i klubben. Jag vet hur svårt det är att vara en prestigefull Manchester United-värvning. Det handlar om hur stark du är, hur du tar dig igenom det, säger Pallister till Manchester Evening News.  

"Han måste göra det"

Pallister blev själv den dyraste försvarsvärvningen i brittisk fotbollshistoria när han gick från Middlesbrough till United 1989. Han har varit med om samma resa som Lindelöf nu genomlider.

– Mourinho har spelat honom i ett par tuffa matcher, och sen petat honom några gånger. Han får lära sig från det. Om han inte gör det, då kommer det inte att bli något av hans karriär. Det handlar om hur stark hans karaktär är, säger Pallister. 

– Han behöver bara ta en titt på David de Gea. Han fick skit i början av sin United-karriär och överlevde och har visat sig vara en av klubbens bästa målvakter någonsin.