Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Varningen till Neymar: ”Inte tvingat honom”

Senaste nytt från sportvärlden.
Paul Pogba. Foto: MASATOSHI OKAUCHI/SHUTTERSTOCK / MASATOSHI OKAUCHI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Neymar. Foto: FEDERICO PESTELLINI / IMAGO IMAGES / PANORAMIC WWW.IMAGO-IMAGES.DE

En stor transfersnöboll kan vara på väg att rullas i gång.

Neymar vill bort från PSG och klubben kan tänka sig att släppa honom, skriver L'Equipe.

Det kan frigöra pengar för Parisklubben att köpa loss Paul Pogba från Manchester United, skriver Independent. 

Det var under söndagen som Paul Pogba mötte ett medieuppbåd i Japans huvudstad Tokyo där han befann sig på resa.

Väl där berättade han för bland andra The Guardian att han vill lämna Manchester United. Real Madrid och Juventus har nämnts som klara intressenter till fransmannens underskrift.

– Jag tror det är hög tid för mig att se mig om efter en ny utmaning någon annanstans. Jag har varit här i tre år och det har varit både bra och dåliga perioder, precis som det är överallt, säger han enligt tidningen. 

Managern Ole Gunnar Solskjaer vill enligt uppgift inte behålla missnöjda spelare i sin trupp, även om Manchester Uniteds ordförande Ed Woodward håller stenhårt i sin franske mittfältsdirigent.

Neymar kan lämna PSG - som köper loss Pogba?

Nu skriver Independent att nästa klubb gett sig in i jakten på Pogba.

Paris Saint-Germain har en likartad situation med sin fixstjärna Neymar. Brasilianaren har haft en turbulent vårsäsong på planen med skador och avstängningar och uppges vara allt annat än tillfreds med sin tillvaro i Paris.

Franska L'Equipe skriver nu att PSG kan tänka sig att släppa sin storstjärna om de får rätt bud i sommar och klubben har också skickat en varning till Neymar.

– Jag vill inte ha några divalater i klubben. Ingen har tvingat Neymar att skriva på för oss. Han visste vilket projekt han gav sig in på. Jag vill bara ha spelare här som brinner för tröjan, säger klubbens president Nasser Al-Khelaifi till France Football.

Independent skriver nu att PSG överväger möjligheten att sälja Neymar för att få pengar att köpa loss Paul Pogba, som har två år och ett optionsår kvar på sitt avtal med Manchester United.